top of page
Lippupiste_Ami_1920.jpg

AMIN ALBUMI – 50 VUOTTA
ELÄMÄÄ ESTRADILLA
Lauantai 11.11.2023 | 18:00

Siitä on todella 50 vuotta, kun nuori vaasalaistyttö lauloi ”Sinussa on roimaa alkumiehen voimaa”! Nyt hänet nähdään Kulttuuritalo Kivan lavalla 50 vuotta myöhemmin juhlakonsertissaan Amin albumi - 50 vuotta elämää estradilla lauantaina 11.11. klo 18.

 

Sitten alkoi tapahtua: 70- ja 80-luvulla oli suurten ravintolaesitysten aikakausi, TV-taltiointeja, laulukilpailuja kansainvälisillä areenoilla, euroviisukarsinnat, jotka toivat Ami Aspelundille ikivihreän MITT ÄPPELTRÄD-kappaleen sekä euroviisut Münchenissä 1983, joissa hän edusti Suomea kappaleella FANTASIAA.

 

2000-luvulla teatterit ja musikaalit ovat olleet Amin estradeina ja ovat edelleen nyt 2020-luvulla. Salon Teatterissa Ami on ilahduttanut rooleillaan Myrskyluodon Maijassa, Seili-musikaalissa sekä Äidinmaa-musikaalissa. Teatteri Provinssissa hän on näytellyt vuonna 2010 Abbedissan roolin Sound of Musicissa. Syksystä 2023 eteenpäin Ami Aspelund esiintyy Seinäjoen Kaupunginteatterin suurmusikaalissa NIIN KUIN TAIVAASSA (SÅSOM I HIMLEN).

 

”AMIN ALBUMI” viittaa osittain 80-luvun tuotantojen valokuviin ja videoihin, jotka esityksessä projisoidaan taustalle , ja osittain kappaleisiin, joita Ami Aspelund on levyttänyt, mutta myös uusiin levyjulkaisuihin, kuten FLODEN, Astor Piazzollan LIBERTANGO sekä MOUNTAIN HIGH. 

 

Musiikkityyli on vaihtunut vuosien saatossa: on ollut pop-iskelmää, laulelmia, bluesia, jazzia, lattaria, gospelia, sävellettyjä runoja, musikaalilauluja ja tietenkin show-numeroita. 

 

Esitykseen ei tietenkään mahdu kaikkea tätä, mutta ”AMIN ALBUMI” on läpileikkaus siitä, mitä vuosien saatossa on kerääntynyt reppuun, sekä etenkin siitä, mitä Ami tänä päivänä tekee eri estradeilla.

Muusikot:

JASSE VARPAMA piano
HANNU RANTANEN, basso
TOPI KURKI, rummut
SAMPO HIUKKANEN, viulu & foni

 

Pr-konsultti: Wille Wilenius
Tuotanto: Amisong Oy

 

Liput 30€/28€

Norm. lippu 30€
eläkeläinen 28€

 

Ennakkovaraukset: myynti@salonteatteri.com tai 044 0316055 ma-to klo 11-17

bottom of page