top of page
antti.jpg
ANTTI KETOSEN TUKIKONSERTTI
15.4.2023 klo 18

"Vaikka mennyt on mennyttä,

muistoista luovu mä en

Vanhan vaahteran varjosta,

suukoista suojassa sen

Yhä juopua hiustesi hennosta tuoksusta saan Olla kanssasi hetkisen, vaikkakin muistoissa vaan."

Kiva.jpg

esitys KULTTUURITALO KIVASSA

Komeaääninen kestosuosikki ja kokenut esiintyjä Antti Ketonen esiintyy acoustic-keikalla kulttuuritalo Kivassa la 15.4.2023 klo 18:00 alkaen.

teatterin ovi._edited_edited_edited.jpg

Taustaa

Salon Teatteri joutui vuoden 2022 päätteeksi jättämään Mariankatu 3 kiinteistön sisäilmaongelmien vuoksi ja siirtämään toimintansa useaan eri pisteeseen.

 

Salon Teatteri on yhdistyspohjainen voittoa tavoittelematon ammattijohtoinen harrastajateatteri, joka on tarjonnut korkeatasoista kulttuuria Salossa 62 vuoden ajan ja tahtotila on jatkaa sitä edelleen.

Tilojen vaihtumisen vuoksi Salon Teatteri on joutunut uudenlaisten haasteiden eteen, jolloin yhdistyksen taloudellinen tilanne on ajautunut kriittiselle tasolle. Toimintaa kuormittavat mm. tilojen vuokramenot, vähentyneet pääsylipputulot sekä toimintaan tarkoitettujen apurahojen määrän vähentyminen suhteessa hakijoihin.

 

Otimme yhteyttä Antti Ketoseen ja päätimme yhdessä tuumin Salon Teatterin toiminnan tukemiseksi järjestää tukikonsertin. Komeaääninen kestosuosikki ja kokenut esiintyjä Antti Ketonen esiintyy kokoonpanolla Antti Ketonen Acoustic, jossa hänen lisäkseen esiintyy taiteilija kitaristi Miko Tekoniemi.

anna_4.jfif

Lippuhinnat

Peruslippu konserttiin 30€

Tukilippu 50€

Konsertin kesto n. 90 minuuttia.

Lippuja saa lippupisteeltä verkosta, Prismoista sekä R-kioskeista.

Lippuja myös Salon Teatterin omasta lipunmyynnistä:

myynti@salonteatteri.com

tai 044 0316055

bottom of page