HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT JA TUOTTEET

OHJEET HUUTOKAUPPAAN OSALLISTUMISEEN SALO LIVESTREAMISSA

 

Ennen huutokaupan alkua:

1. Mene osoitteeseen Salo Livestream - YouTube

2. Mikäli et vielä ole tilaaja, paina TILAA.

3. Kirjaudu sisään YouTubeen Google-tilin kautta.

4. Paina TILAA.

5. Saat muistutuksen huutokaupan alkamisesta ennen tapahtumaa.

Huutokaupan alettua:

6. Hyväntekeväisyyshuutokaupassa tuotteen huutaminen alkaa siten, että järjestäjä kirjoittaa YouTuben kommenttikenttään kyseisen tuotteen nimen ja huutokauppa alkaa.

7. Aki Palsanmäki esittelee tuotetta ja aloittaa myynnin.

8. Korkein ennakkotarjous määrittää tuotteen lähtöhinnan. Hinnannostot tehdään minimissään 5€ korotuksilla.

9. Teet tarjouksen tuotteesta kirjoittamalla tarjouksesi kommenttikenttään.

10. Mikäli nimesi ei näy kommenttisi yhteydessä automaattisesti, lisää nimesi tehtävään tarjoukseen.

11. Kun Aki Palsanmäki kopauttaa nuijalla, on huuto päättynyt ja korkein tarjous voittaa.

12. Kun kohde on myyty, siitä ei voi enää tarjota korottavia hintoja. Järjestäjä kirjoittaa kommenttikenttään MYYTY.

13. Huutokaupan aikana tai sen jälkeen lähetä yhteystietosi nimi + puhelinnumero sähköpostiimme myynti@salonteatteri.com sopiaksemme huutamasi tuotteen noudosta.

 

HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT

Tuotteisiin tutustuminen

Myytävänä oleviin tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua ennakkoon sivuillamme www.salonteatteri.com sekä www.facebook.com/SalonTeatteri. Tuotteita lisätään sivustoille sitä mukaa, kun niitä saadaan myyntiin. Kannattaa siis käydä päivittäin katsomassa, mitä uutta olemme saaneet lahjoittajilta.

Lähtöhinta

Lahjoittaja voi halutessaan määritellä tuotteelle tai palvelulle lähtöhinnan. Muussa tapauksessa huutokaupan järjestäjä määrittää lähtöhinnan ennen tuotteen tai palvelun julkaisua.

Ennakkotarjoukset

Mikäli haluat jättää ennakkotarjouksen haluamastasi tuotteesta tai palvelusta, voit tehdä sen viimeistään ke 17.2.2021 klo 12 mennessä myynti@salonteatteri.com. Facebook-sivuillamme voit jättää ennakkotarjouksen suoraan tuotteen tai palvelun alle. Huomioithan, että ennakkotarjouksesi on sitova. Jos livelähetyksessä ei tule tuotteelle tai palvelulle yhtään huutoa, ennakkotarjouksesi voittaa. Mikäli samasta tuotteesta tai palvelusta on useampi samansuuruinen ennakkotarjous, etusijalla on ensimmäisenä tarjouksen jättäneen tarjous.

Livestream-lähetys

Huutokauppa tapahtuu kätevästi Salo Livestreamin välityksellä. Salo Livestream -lähetys alkaa torstaina 18.2.2021 klo 12 ja päättyy klo 14. Huutokauppakeisari kauppaa tuotteet ja palvelut paikan päällä. Avustaja huutaa ennakkotarjouksen kunkin tuotteen tai palvelun kohdalla ja huuto alkaa. Nostot minimissään 5 € korotuksilla. Korkeimman huudon huutanut voittaa eli saa tuotteen tai palvelun itselleen, joko ennakkotarjouksella tai Livestreamissa huutamalla. Huutaminen Livestreamissa tapahtuu chatin kautta kirjoittamalla tarjottu summa chattiin. Avustaja merkitsee ostajan nimen sekä lopullisen hinnan tuotteeseen.

Maksaminen

Voit maksaa huutamasi tuotteen tai palvelun teatterin tilille tai Mobilepayn kautta. Voit myös maksaa tuotteen tai palvelun noutamisen yhteydessä teatterin lipunmyynnissä käteisellä tai pankkikortilla.

 

Tili: FI26 5410 0240 0486 55

Saaja: Salon Teatteri ry

Viesti: 18.2.2021 + ostamasi tuote

Summa: huudettu summa + mahdollinen postituskulu

Mobilepay numero: 0440316055

 

Ostetun tuotteen maksu on suoritettava viikon kuluessa.

Noutaminen

Kun olet suorittanut ostamasi tuotteen maksun, voit noutaa sen teatterin lipunmyynnistä sen aukioloaikoina tai sopimalla hakuajan puhelimitse 044 0316055. Mikäli et pääse noutamaan huutamaasi tuotetta teatterilta, voimme puhelimitse sopia muista tavoista. Voimme postittaa tuotteen sinulle posti- ja pakkauskuluja vastaan, tähän tarvitsemme osoitteesi. Ostetut tuotteet on lunastettava kuukauden kuluessa.

Lunastamattomat ja noutamattomat tuotteet

Mikäli ostettuja tuotteita ei ole maksettu viikon kuluessa, kauppa raukeaa. Mikäli maksettuja tuotteita ei ole noudettu kuukauden kuluessa, kauppa raukeaa.