KATASTROFIKLUBI

Katastrofiklubi_v5_2020.jpg

Tässä he ovat! Nimittäin uudistuneen Katastrofiklubin rautaiset esiintyjät: Lisa Markula, Timo Mäenpää, Marjukka Paajolahti-Halmi, Juha-Pekka Seppälä, Mikis Jaakkola, Jaana Nordström, Mikko Polojärvi, Otso Lapila ja tirehtöörinä the One and Only Mia Kuisma.

Klubi on tilattavissa juhlaan kuin juhlaan, mihin tahansa tilaisuuteen tai tapahtumaan milloin vain ja juuri sellaisena kuin sinä haluat. Valittavana joko perinteinen klubi, musaklubi tai piiloteatteria.

Kysy lisää tirehtööriltä: mia.kuisma@salonteatteri.com tai puh. 050 5119 190

TILAA KATASTROFIKLUBI STRIIMAUS KOTISOHVALLESI

Tarjoamme teille loistavan tavan pitää huolta nauruntasapainostanne aikana, jolloin kaikki tuntuu olevan kiellettyä. Katastrofiklubi ilahduttaa, huvittaa, nostattaa mieltä ja hiuksia sekä varmasti aiheuttaa sarjan tahallisia ja
tahattomia naurunpyrähdyksiä.
Luvassa taattua katastrofiklubilaatua, improilua parhaimmillaan!

Katastrofiklubi on improvisaatioryhmä, joka mahdollistaa improvisaatiopohjaisen esityksen juuri sinne, missä sinä olet. Voit katsoa esityksen kotisohvaltasi tai vaikka työpaikan taukohuoneesta, yksin tai yhdessä (turvaväli!).

Improvisoidussa esityksessä kaikki on mahdollista!

Improvisoitu esitys toimii ilman käsikirjoitusta ja ennalta sovittua juonta.

 

Esitys kestää 90 min. Linkki esitykseen lähetetään vain esityksen tilaajille, eikä näy muille.

 

Miten pääset tilaat esityksen?

Tee tilaus katastrofiklubi striimauksesta osoitteeseen myynti@salonteatteri.com. Paluuviestinä saat maksuohjeet. Linkki esitykseen lähetetään maksusuorituksen jälkeen.

 

Hinta:
VAIN 5 € /linkki

 

Lavalla itseään ja toisiaan naurunalaiseksi asettamassa nähdään: Mikis Jaakkola, Marjukka Paajolahti-Halme, JP Seppälä sekä Mia Kuisma