KULTTUURILAHJA

Tippuk._52.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Tule mukaan mahdollistamaan Salon Teatterin Tippukivitapaus-musikaalin toteutuminen! 

Salon Teatterin 60-vuotisjuhlavuosi käynnistyi ankeissa merkeissä koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilassa. Koronamääräysten mukaan esitystoiminta on ollut tauolla 4.12.2020 lähtien, jonka jälkeen Salon Teatterin toiminta on merkittävästi vaikeutunut pääsylipputulojen menetysten vuoksi. Salon Teatteri joutui siirtämään koko perheelle suunnatun Tippukivitapaus-musikaalin keväältä 2020 huhtikuulle 2021 koronapandemian leviämisen ehkäisemiseksi. Jotta Salon Teatterin tulevaisuus olisi turvattu ja teatteri kykenisi tuottamaan koko perheelle suunnatun Tippukivitapaus-musikaalin ensi-iltaan, on Salon Teatteri valittu mukaan Kulttuurilahja-joukkorahoituspalveluun.

 

Kulttuurilahja on aineeton lahja suomalaisen luovuuden hyväksi. Kulttuurilahjan kautta jokainen lahjoittaja voi antaa oman panoksensa suomalaisen taiteen, kulttuurin, tieteen ja osaamisen hyväksi. Kulttuurilahjan voi antaa joko lahjaksi tai hankkia itselleen. Sivuston kautta lahjan saaja vastaanottaa tiedon lahjasta joko sähköpostitse tai tulostettavan kortin avulla. Kulttuurilahja tuottaa iloa sekä lahjan saajalle, sen antajalle että tukea hakevalle hankkeelle. Kulttuurilahjan kautta tuki menee suoraan hankkeille, ilman hallinnollisia tai muita kustannuksia. Kansan Sivistysrahasto on toimija Kulttuurilahjan takana. Sivistysrahasto antaa oman osansa Kulttuurilahjaan tukemalla hankkeita 20 prosentin lisätuella jokaista lahjoitusta kohden.

 

Kulttuurilahja on aivan uudenlainen tukemisen muoto. Lahjoittajan ei tarvitse sitoutua hankkeisiin, eikä ryhtyä säännölliseksi lahjoittajaksi. Lahjoituksen teko on helppoa ja Kulttuurilahja tarjoaa monipuolisen kattauksen suomalaista osaamista ja unelmien tavoittelua. Kulttuurilahja on Kansan Sivistysrahaston panos luovuuden, rohkeuden ja uskalluksen tukemiseen. Lahjoittajien avulla mahdollistetaan Salon Teatterin jatkuvuus ja kriisistä selviäminen haastavana aikana.

 

Kulttuurilahjassa mukana oleva Salon Teatterin Tippukivitapaus on ajanmukaista teatteria juuri tämän hetken lapsille ja aikuisille. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja teoksen musiikki vuoden 2018 lastenlevynä. Riemastuttava tarina saa alkunsa, kun Pikku Kakkosen Yökyöpelit-sarjasta tuttu Mahtimummeli Päätäi Väätäinen saa ensimmäisen agenttitehtävänsä Agenttinero Narulta. Tutuksi tulevat mm. ystävykset pikkupapu Seija Soija ja ujo Hujoppi. Lahjoittaja voi valintansa mukaan olla mukana mahdollistamassa mm. rottaperheen laivamatkan ilman määränpäätä, oven avautumisen yhdeksän tähden luksuspuksus hiippailuhotelliin tai rohkean pikkupapu Seija Soijan löytymisen maailman parhaasta piilopaikasta ja onnellisen lopun näytelmälle. Hanke on avoinna 1.3.2021 asti.

Tee lahjoitus

kulttuurilahja_logo.png