SALON TEATTERIN TOIMINTA-AJATUS

Collage_Fotor.jpg

 

 

 

 

 

 

YLEISTÄ

Salon Teatteri on monipuolista ohjelmistoa tarjoava ammattijohtoinen harrastajateatteri.
Salon Teatterin tarkoitus on tehdä rohkeaa teatteritaidetta, tarjota elämyksiä ihmisten arjessa sekä edistää teatteritaiteen saavutettavuutta. Se tarjoaa ohjelmistovalinnoillaan näyttämötaidetta mahdollisimman laajalle ja monimuotoiselle yleisölle.

 

TOIMINTA-AJATUKSEMME

 

Salon Teatterin missiona on tuottaa monipuolista ja korkeatasoista teatteritaidetta Salossa. Teatterin toiminta-ajatuksena on lisätä yleisömme ja tekijöidemme hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja identiteettiä sekä vahvistaa Salon kaupungin vetovoimaa.

 

VISIOMME

 

Salon Teatteri on laadukkaita kulttuuripalveluita ja kaupunkilaisten hyvinvointia edistävä taidelaitos. Olemme vahva alueellinen toimija, joka kehittää aktiivisesti yhteistyömalleja paikallisella tasolla. Visiomme on olla osa paikallista identiteettiä, mutta olla tunnettu myös valtakunnallisesti.

 

STRATEGIAMME

 

Strategiamme pohjaa aktiiviseen toiminnan sekä tekijöidemme kehittämiseen. Uudistamme teatterikenttää sekä monipuolistamme alueen kulttuuritarjontaa. Strateginen tavoitteemme on korkea laatu kaikissa toiminnoissamme. Tuotamme monipuolista, korkeatasoista ja mielenkiintoista ohjelmistoa. Yleisömme on meille tärkeä, joten tarjoamme yleisötyötä eri kohderyhmille.

ARVOMME

 

ROHKEUS: Haastamme rohkeasti niin rajojamme, tekijöitämme kuin katsojiammekin. Uskallamme olla rohkeita taiteessamme. Haastamme itsemme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja yhteisönä.

TINKIMÄTTÖMYYS: Pidämme kiinni arvoistamme. Emme tingi taiteemme laadusta, vaan pyrimme aina tekemään asiat paremmin kuin viime kerralla.

 

KUNNIOITUS: Arvostamme ja kunnioitamme niin yleisöä, toisiamme kuin itseämmekin.

 

KANNUSTAVUUS: Kannustamme toisiamme, annamme rakentavaa palautetta ja viljelemme positiivisuutta ja iloa.

 

ILO: Kaikkea toimintaamme määrittää ilo.