OHJEITA KESÄTEATTERIKÄYNTIIN

Use Your Mask Poster.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Turvallisesti kesäteatteriin

 

Yleisön turvallisuus on meille tärkeää. Noudatamme tartuntatautilain pykälän 58 c hygieniavaatimuksia. Jokaisen yksilön vastuulla on terveysturvallinen käyttäytyminen, eli muun muassa lähikontaktien välttäminen ja kasvomaskin käyttäminen. Toivomme kaikkien katsojiemme huomioivan nämä ohjeistukset – huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, vaihdamme lippusi maksutta saman näytelmän toiseen esityspäivään. Ota yhteyttä myynti@salonteatteri.com tai 044 031 6055.

VIESTINTÄ

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistamme yhteystietosi, jotta mahdollinen poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Huolehdithan, että meillä on ajantasaiset yhteystietosi. Seuraathan myös viestintäämme teatterin nettisivuilla ja somekanavilla.

 

LIPPUVARAUKSET

Lippuja voit varata teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 044 031 6055 arkisin klo 10-16 tai myynti@salonteatteri.com. Varatut liput voit lunastaa joko teatterin lipputoimistolta torstaisin ja perjantaisin klo 10-16 tai tilisiirrolla, jolloin saat liput sähköpostiisi. Lunastathan liput hyvissä ajoin ennen esitystä. Ostamalla lippusi www.lippu.fi sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti lipputoimistolla. 

KÄYTÄTHÄN KORTTIMAKSUA

Pyydämme huomioimaan, että suosimme toistaiseksi korttimaksuja käteismaksujen sijaan.

KÄSIHYGIENIA JA TILOJEN SIISTEYS

Olemme tehostaneet WC-tilojen ja pintojen siivousta esityskaudella. Huolehdithan omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Yleisölle on varattu käsidesiä useissa pisteissä – käytäthän sitä jo heti teatteriin saapuessasi. WC-tilat sijaitsevat uudessa huoltorakennuksessa kesäteatterin tuntumassa. Tiloista löytyy esteetön WC. Käsienpesumahdollisuus on WC-tiloissa.

KASVOMASKIT

Varsinais-Suomessa on voimassa tiukin maskisuositus (THL:n leviämisvaiheen suositus). Maskia suositellaan käytettäväksi aina yleisötilaisuuksissa. Yleisöllä on mahdollisuus ostaa kesäteatterin lipunmyynnistä kasvomaskeja.

 

PIDETÄÄN ETÄISYYTTÄ

Yhteisen turvallisuuden vuoksi vältäthän fyysistä kontaktia muihin henkilöihin.

KATSOMOSSA

Olemme poistaneet paikkanumerot käytöstä turvavälien mahdollistamiseksi. Henkilökuntamme ohjeistaa katsojia portilla. Katsomon ovet avautuvat jo 30 minuuttia ennen esitystä. Katsomoon mentyäsi vältäthän ylimääräistä liikehdintää katsomon ja muiden tilojen välillä.

Kesäteatterin katsomokartan löydät täältä. A-katsomo on katettu.

VÄLIAIKATARJOILUT

Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Tarjoilusta vastaa Vuohensaaren oma kahvila.

Etukäteistilaukset voi tehdä soittamalla numeroon 02 731 2651 tai täyttämällä tilauslomakkeen osoitteessa https://www.vuohensaari.fi/kesateatterin-valiaikakahvit/

 

ISTUINALUSTAT

Hygieniasyistä olemme poistaneet katsomon istuinalustat käytöstä. Otathan siis tarvittaessa mukaan oman istuinalustan.


TEATTERIIN SAAPUMINEN

Kesäteatterimme sijaitsee luonnonkauniissa Vuohensaaressa 4,4 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Opastukset löytyvät kaikilta pääteiltä. Tarkemmat saapumisohjeet täältä. Teatterimme henkilökunta ohjaa saapujia parkkipaikalla. Noudatathan saamiasi ohjeita. Saavuthan ajoissa paikalle.

ESITYKSEN AIKATAULU

Katsomon edessä sijaitseva lippukassa aukeaa tuntia ennen esityksen alkua. Portit katsomoon avataan jo 30 minuuttia ennen esitystä. Esityksen kesto on noin 2 tuntia sisältäen 30 minuutin väliajan.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA VUOHENSAAREN KESÄTEATTERIIN!

Vuohensaaren_kesateatteri_tunnus_v1.jpg