TEATTERIN PUVUSTAMO

Salon Teatterin puvustamo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pukuja ja asusteita, edullisesti sekä puvustukseen että yksityiskäyttöön. Saatavilla on muun muassa erilaisia satunäytelmien pukuja sekä lukuisia sotilasasuja.

Puvustamo sijaitsee Salon Teatteria vastapäätä olevan kerrostalon takana Asemapuistossa Salon rautatieaseman vieressä.

Täten ilmoitamme, että Salon Teatterin puvustamo sulkee ovensa 1.4.2019. Puvustamolla ei tämän jälkeen ole päivystystä. Voit kuitenkin kääntyä Salon Teatterin toimiston puoleen pukuvuokrausasioissa. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme!

PUVUSTAMON SÄÄNTÖJÄ

 

1. Puvustamon vaatteet ovat vanhoja, useat jopa vuosikymmeniä vanhoja vintagevaatteita. Ne vuokrataan siinä kunnossa kuin ne ovat. Teatterikäytön takia vaatteissa voi olla tahroja tai pieniä kauneusvirheitä.
  
2. Lainaustilanteessa asiakkaan kanssa sovitaan vaatteen palautuksesta, lainauksen hinnasta sekä vaatteen mahdollisesta huollosta ennen palautusta.
  
3. Vaatteiden iän ja erikoisten materiaalien vuoksi asiakas ei saa ilman erillistä sopimusta pestä vaatetta itse. Jos vaate tahriintuu lainauksen aikana, sen puhdistuksesta neuvotellaan puvustamon henkilökunnan kanssa palautuksen yhteydessä. Mahdolliset pesulakulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.
  
4. Salon Teatterin jäsenet voivat vuokrata asuja omaan käyttöönsä puoleen hintaan. Edun saa esittämällä jäsenkortin. Kolmannelle osapuolelle lainaamisessa on käytössä normaali hinnasto.
  
5. Suurista lainauseristä sovitaan erillinen hinta.
  
6. Salon Teatterin produktioihin puvustuksen suunnitteleva henkilö on vastuussa siitä, että hän jättää puvustamon siistiksi käyntinsä jälkeen. Yhtälailla hän on vastuussa vaatteiden palautuksesta takaisin omille paikoilleen. Vaatteiden palautus jätesäkeissä toimiston lattialle on ehdottomasti kielletty.

Salon Teattrin puvustamo

HINNASTO

 

Leningit 10-20 e
Iltapuku 30 e
Hame, housut tai pusero 5-10 e
Fantasia-asut alk. 20 e
 
Liivipuku 30 e
Smokki 50 e
Frakki 60 e
Irtotakki, suorat housut, kauluspaita 10-15 e
 
Erilaiset asusteet (hatut, kravatit, hansikkaat, huivit ym.) alk. 5 e