top of page

SAAPUMINEN KESÄTEATTERIIN

Vuohensaaren kesäteatteri sijaitsee 4,4 kilometrin päässä Salon keskustasta. Opasteet löytyvät kaikilta pääteiltä.

autolla

Vuohensaaren osoite on Satamakatu 102. Aja Satamakatua niin pitkään, että tulet kaarisillalle. Ylitä silta ja jatka eteenpäin. Saavut parkkipaikalle, jossa ovat vastassa parkkiohjaajamme. Parkkeeraus tapahtuu parkkiohjaajien osoittamalle nurmikentälle. Noudatathan parkkiohjaajilta saamiasi ohjeita. Mikäli sinulla tai seuralaisellasi on erityistarpeita, kerrothan näistä parkkiohjaajalle. Suosithan kimppakyytiä, sillä parkkitilaa on rajallisesti.

bussilla

Suosittelemme linja-autolla matkustavia ryhmiä saapumaan Vuohensaareen hyvissä ajoin ennen esitystä (viim. 45 min), jotta linja-autolle löytyy pysäköintitila. Alueella on parkkipaikkoja rajallisesti ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä. Kesäteatterille osoitettujen parkkipaikkojen täytyttyä emme voi taata pysäköintiä muualta Vuohensaaresta. Linja-auton kuljettaja saa halutessaan vapaalipun esitykseen, mikäli esityksessä on tilaa. Paikkalippu tulee noutaa lippukassalta ennen esityksen alkua.

VEsibussilla

Kesän 2022 uutuutena Vuohensaaren kesäteatteriin on mahdollista saapua meriteitse Salon Mathildedalista. Vesibussi m/s Nordep kuljettaa sinut ja seurueesi kauniiden merimaisemien kautta Vuohensaareen. Matkan kesto 1,5 h.

Vesibussi on varattavissa myös ryhmien käyttöön. Kysy lisää info@salonristeilyt.fi

bottom of page