SENIORIREMPPA

Senioriremppa on hauska komedianäytelmä ryhmästä eläkeläisiä, jotka osallistuvat erikoiselle elämänsisältökurssille. Kurssilaiset tulevat hyvin erilaisista taustoista, mutta jokainen on etsimässä itseään ja toiveitaan. Kun takana on elettyä elämää ja kipeitäkin kohtaloita, apua haetaan kurssilta, joka lupaa elämänsisältöä viiden tähden majoituksessa.

 

Kurssipaikalla kaikki on valmista, kunnes juuri ennen kurssin alkua päärakennuksen suuri vesivahinko huuhtoo suunnitelmat viemäriin. Persoonalliset vetäjät yrittävät epätoivoissaan viedä kurssin läpi ankeissa olosuhteissa, sillä majoitus ja ohjelma joudutaan pitämään piharakennuksessa. Luksusta odottavat kurssilaiset puolestaan joutuvat tyytymään lattiamajoitukseen, ulkohuussiin ja mikrossa lämmitettyyn kahviin.

 

Kurssi on tarkoitettu vain naisille, mutta mukaan soluttautuu erään kurssilaisen mustasukkainen aviomies naiseksi pukeutuneena. Näytelmässä kommellukset ja koomiset tilanteet seuraavat toisiaan. Kun kaikki kulissit kaatuvat yksi toisensa jälkeen, jäljelle jää inhimillisyys ja ystävyys.

 

Näytelmän taustalta löytyy Teatteriryhmä Onnenpotku, joka on Paimion opiston eläkeläisten teatterikerho. Teatteriryhmä Onnenpotku esitti vuosi sitten suursuosion saavuttaneen näytelmän Hoitokoti Onni, joka keräsi täydet katsomot niin kotirintamalla Paimio-salissa kuin vierailuesityksissä eri puolilla Varsinais-Suomea.

 

Seniorirempassa on mukana on 11 ikinuorta eläkeläisnäyttelijää. Rooleissa nähdään Veikko Entonen, Päivi Harttunen, Eeva Heurlin, Terttu Ihamäki, Jorma Kakkonen, Terttu Kalasniemi, Tepa Karmavalo, Maire Lindström, Sirpa Rajala, Tuula Ruokonen ja Jarmo "Ruuben" Strang. Esitystä elävöitetään livemusisoinnilla, josta vastaa näytelmän käsikirjoittaja ja ohjaaja Merita Seppälä.

 

Olet sydämellisesti tervetullut katsomaan Teatteriryhmä Onnenpotkun elämänmakuista komediaa SENIORIREMPPA! Se on valmistettu rakkaudella ja ystävyydellä juuri sinua varten!

Esitykset
Su 5.4. klo 18
Ma 6.4. klo 14

 

Esityksen kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia.

 

Näytelmässä ei ole väliaikaa.

 

Lippuhinta
15 € / hlö

 

Esityspaikka
Salon Teatteri
Mariankatu 3, 24100 Salo

 

Lippuvaraukset
puh. 044 031 6055 / myynti@salonteatteri.com
Lippuja voi ostaa myös suoraan ovelta, mikäli esityksessä on tilaa.

 

Esityksessä ei ole numeroituja paikkoja.
Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan tai olet muuten liikuntaesteinen, ilmoita tästä lippuvarauksen yhteydessä.