TAUSTAA SALON TEATTERISTA

 

 

 

 

 

 

 

Salon Teatteri on vuonna 1961 perustettu puoliammattilaisteatteri, joka toimii aktiivisten harrastajien voimin ammattijohtoisesti. Kotikaupungissaan Salon Teatteri on kymmenien toimintavuosiensa aikana vakiinnuttanut paikkansa kulttuurista kiinnostuneiden ihmisten viihdyttäjänä kuten myös vaikeiden aihepiirien tulkitsijana. Se pyrkii ohjelmistollaan tarjoamaan näyttämötaidetta mahdollisimman laajalle ja monimuotoiselle yleisölle. Suomen Harrastajateatteriliitto valitsi Salon Teatterin Vuoden 2019 Harrastajateatteriksi.

MISSIO: Salon Teatteri on repertuaariteatteri, jonka missiona on tuottaa monipuolista ja korkeatasoista teatteritaidetta Salossa. Teatteri pyrkii lisäämään alueen asukkaiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja identiteettiä sekä vahvistamaan Salon kaupungin vetovoimaa. Salon Teatteri on korkeatasoinen taidelaitos, joka toimii suhteessa yleisöönsä ja aikaansa.

VISIO: Haluamme tarjota laadukkaita kulttuuripalveluita, edistää kaupunkilaisten hyvinvointia ja taiteen saavutettavuutta sekä toimia teatteritaiteen edistämiseksi. Visiomme on myös olla osa paikallista identiteettiä ja ihmisten arkea. Teatterin tarkoitus on tehdä rohkeaa ja omaleimaista teatteritaidetta, josta meidät tunnetaan muuallakin Suomessa.

STRATEGIA: Teatteri pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa ja tekijöitään, uudistamaan teatteritaidetta sekä monipuolistamaan Salon talousalueen kulttuuritarjontaa. Korkea laatu on tekijä, joka on strateginen tavoitteemme kaikissa toiminnoissamme. Teatteri pyrkii tuottamaan monipuolista, korkeatasoista ja mielenkiintoista ohjelmistoa, jotta saamme katsojakuntaamme kasvatettua ja teatterin tunnettavuutta kasvatettua myös Salon talousalueen ulkopuolella.

 

ARVOT

 

ROHKEUS: Uskallamme haastaa jatkuvasti omia rajojamme, tekijöitämme ja katsojiamme. Uskallamme olla rohkeasti omaleimaisia taiteessamme. Haastamme itsemme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja yhteisönä.

TINKIMÄTTÖMYYS: Työstämme ja taiteesta emme ole koskaan valmiita tinkimään, vaan pyrimme aina tekemään asiat paremmin kuin viime kerralla.

 

KUNNIOITUS: Arvostamme niin yleisöä, toisiamme kuin itseämmekin.

 

KANNUSTAVUUS: Kannustamme toisiamme, annamme rakentavaa palautetta ja viljelemme positiivisuutta ja iloa.

 

ILO: Kaikkea toimintaamme määrittää ilo.

toimisto@salonteatteri.com

puh: 041 317 1263

Mariankatu 3

24100 Salo, Finland

Y-tunnus 0545927-5

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Flickr
  • Google Place