TURVALLISESTI TEATTERIIN

Tippukivitapaus.jpg

 

 

 

 

 

 

Ohjeita turvalliseen teatterikäyntiin

 

TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, vaihdamme lippusi maksutta toiseen esitykseen. Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa lippusi lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden vaihtopäivästä.

LIPPUVARAUKSET

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistamme yhteystietosi, jotta mahdollinen poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Lippuja voit varata teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 044 031 6055 ti-pe klo 10-16 tai myynti@salonteatteri.com.

LIPPUJEN LUNASTAMINEN

Varatut liput tulee lunastaa viimeistään esitystä edeltävänä päivänä joko Salon Teatterin lipputoimistolta to-pe klo 10-16 (Mariankatu 3, 24100 Salo) tai etänä mm. seuraavilla maksutavoilla:

- Tilisiirto (FI26 5410 0240 0486 55)

- MobilePay (044 031 6055)

- SmartumPay

- ePassi/Eazybreak

- Laskutus

Kun liput on maksettu, lähetämme ne antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lunastettuja lippuja ei vaihdeta tai osteta takaisin.

KÄYTÄTHÄN KORTTIMAKSUA

Pyydämme huomioimaan, että suosimme toistaiseksi korttimaksuja käteismaksujen sijaan.

TEATTERIIN SAAPUMINEN

Teatterin parkkialue löytyy Länsirannasta. Saavuthan esitykseen hyvissä ajoin (suositus 30 min ennen esitystä) Mariankadun puoleisen pääsisäänkäynnin kautta.

 

KASVOMASKIT

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä; maskia suositellaan käytettäväksi aina yleisötilaisuuksissa. Kaikilla aulapalvelun ja kahvion työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

VAATENARIKKA

Jos tulet teatteriin autolla, suosittelemme päällysvaatteiden jättämistä autoon. Mikäli et jätä päällysvaatteita autoon, tulee ne jättää maksulliseen narikkaan (eteispalvelumaksu 2€/henkilö). 

MUISTETAAN TURVAVÄLIT

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin.

VÄLIAIKATARJOILUT

Suosittelemme tilaamaan väliaikatarjoilut etukäteen. Ennakkovarauksen voi tehdä sähköpostilla bizarre@bizarre.fi tai numerosta 040 550 9105 viimeistään esitystä edeltävänä päivänä. Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi. Mikäli maksat väliaikatarjoilut esitykseen saapuessasi, menethän teatterisaliin vasta tämän jälkeen.

 

Tutustu väliaikatarjoiluvalikoimaan tästä

KATSOMOSSA

Paikkanumerot ovat käytössä. Teatterilipusta näet penkkirivin ja paikkanumerosi.

VÄLIAJALLA

Yleisöllä on mahdollisuus jäädä katsomoon väliajan ajaksi, jottei yleisölämpiö ruuhkaudu. Ruuhkautumista voit myös välttää tilaamalla väliaikatarjoilut etukäteen.

 

KÄSIHYGIENIA JA TILOJEN SIISTEYS

Teatterilla on tehostettu siivousta ja pintojen desinfiointia. Yleisölle on varattu käsidesiä useissa pisteissä – käytäthän sitä jo heti teatteriin saapuessasi. Huolehdithan omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Käsienpesupisteet löytyvät wc-tiloista.

ESTEETTÖMYYS

Salon Teatterin teatterisaliin on esteetön pääsy teatteritalon takana olevan invarampin kautta. Saapuessanne ovelle, soittakaa ovikelloa, niin henkilökuntamme tulee avaamaan teille oven. Huomiottehan, ettei Salon Teatterilla ole erikseen inva-wc:tä. Mainitsettehan erityistarpeistanne lippua varatessanne, niin voimme paremmin varmistaa invapaikkojen saatavuuden.

Suomen Teatterit ry:n kansallinen yleisöturvallisuusohjeistus löytyy täältä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SALON TEATTERIIN!