TURVALLISESTI TEATTERIIN

Seili_109.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjeita turvalliseen teatterikäyntiin

 

Yleisön turvallisuus on meille tärkeää. Haluamme, että voit tulla Salon Teatteriin ja nauttia esityksestä mahdollisimman turvallisesti.  Olemme huomioineet vallitsevan koronatilanteen ja tehneet turvallisuusohjeistuksen. Toivomme kaikkien katsojiemme huomioivan nämä ohjeistukset. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarvittaessa. Huolehditaan yhdessä meidän kaikkien turvallisuudesta!

TEATTERIIN VAIN TERVEENÄ

Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Mikäli sairastut, etkä pääse esitykseen, vaihdamme lippusi maksutta saman näytelmän toiseen esityspäivään.

 

LIPPUVARAUKSET

Kun varaat ja ostat lippujamme, tarkistamme yhteystietosi, jotta mahdollinen poikkeusviestintämme tavoittaa sinut. Suosittelemme varaamaan ja lunastamaan liput hyvissä ajoin ennen esitystä. Lippuja voit varata teatterin oman myyntipalvelun kautta numerosta 044 031 6055 to-pe klo 10-16 tai myynti@salonteatteri.com. Varatut liput voi lunastaa teatterin lipputoimistolta perjantaisin klo 10-16. Ostamalla lippusi www.lippu.fi sinun ei tarvitse asioida henkilökohtaisesti lipputoimistolla. 

TEATTERIIN SAAPUMINEN

Olemme ottaneet esityspäivinä käyttöön myös toisen sisäänkäynnin jonojen välttämiseksi. Mariankadun puoleisen pääsisäänkäynnin lisäksi yleisön on mahdollista saapua katsomoon suoraan sisäpihalta. Suosittelemmekin kaikkia lipun jo lunastaneita saapumaan teatteriin suoraan sisäpihalta, johon on pääsy Mariankadulta tai Länsirannalta. Ovet katsomoon avataan jo 25 minuuttia ennen esityksen alkua. Saavuthan ajoissa paikalle!

 

KÄYTÄTHÄN KORTTIMAKSUA

Pyydämme huomioimaan, että suosimme toistaiseksi korttimaksuja käteismaksujen sijaan.

 

MUISTETAAN TURVAVÄLIT

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Huomioithan vähintään kahden metrin turvavälin kaikkialla teatterissa.

 

KASVOMASKIT

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytöstä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä teatterissa. Yleisöllä on mahdollisuus ostaa teatterilta kasvomaskeja. Kaikilla aulapalvelun ja kahvion työntekijöillämme on visiiri tai kasvomaski.

KATSOMOSSA

Toistaiseksi näytöksissä on rajattu katsojamäärä. Paikkanumerot eivät ole voimassa, vaan aulatyöntekijät ohjaavat yleisön istumaan niin, että seurueiden väliin jää tyhjä paikka. Katsojat pyritään sijoittamaan katsomoon turvavälein. Lähtökohtaisesti salissa istutaan aina kaksi katsojaa vierekkäin, ja jätetään seuraaviin, vieressä istuviin yksi tyhjä paikka väliä.

VÄLIAIKATARJOILUT VAIN ETUKÄTEEN TILATTUINA

Tilaathan väliaikatarjoilut hyvissä ajoin etukäteen. Yleisöturvallisuusrajoituksista johtuen voimme ottaa vain rajallisen määrän väliaikatarjoiluvarauksia vastaan. Tarjoilut väliajalle saa vain ennakkoon tilattuna sähköpostilla bizarre@bizarre.fi, numerosta 040 550 9105 tai paikan päällä ennen esitystä, mikäli paikkoja on vapaana. Ennakkoon tilatut väliaikatarjoilut katetaan asiakkaalle valmiiksi. Mikäli maksat väliaikatarjoilut esitykseen saapuessasi, saavuthan Mariankadun puoleisesta pääsisäänkäynnistä. Tutustu väliaikatarjoiluvalikoimaan tästä

 

MAKSUTON KÄSIOHJELMA

Teatteri tarjoaa Seili-musikaalin käsiohjelman maksutta. Seili-musikaalin käsiohjelman voit myös lukea sähköisenä teatterin sivuilta.

 

EI NARIKKAJONOJA

Kontaktien välttämiseksi käytössä on maksuton itsepalvelunarikka. Jos tulet teatteriin autolla, suosittelemme päällysvaatteiden jättämistä autoon. Halutessasi voit ottaa päällysvaatteet mukaan teatterisaliin.

 

VÄLIAJALLA

Yleisöllä on mahdollisuus jäädä katsomoon väliajan ajaksi. Koko näyttämö on yleisön käytettävissä väliajalla, jotta yleisölämpiö ei ruuhkautuisi. Katsomosta pääsee väliajalla sisäpihalle.

 

KÄSIHYGIENIA JA TILOJEN SIISTEYS

Teatterilla on tehostettu siivousta ja pintojen desinfiointia. Yleisölle on varattu käsidesiä useissa pisteissä – käytäthän sitä jo heti teatteriin saapuessasi. Huolehdithan omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta. Yskithän ja aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi.

 

ESITYKSEN PÄÄTYTTYÄ

Kun esitys päättyy, poistuthan rauhallisesti ja turvavälit säilyttäen.

 

Suomen Teatterit ry:n kansallinen yleisöturvallisuusohjeistus löytyy täältä.

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SALON TEATTERIIN!