VUOKRAVAIMO

Käsikirjoitus: Olli Tola

Ohjaus: Karolina Blom

Äänisuunnittelu: Jouni Lehtonen

Valosuunnittelu: Tapio Väntsi

Pukusuunnittelu: Taija Jokilehto

Graafinen suunnittelu: Marcus Lindén

Tuotantosuunnittelu: Mia Kuisma, Miia Raivikko-Alhoranta

 

Syksyllä 2021 Salon Teatterissa nähdään farssikomedia Vuokravaimo. Näytelmä saa ensi-iltansa 23.10.2021.

 

60 vuotta täyttävä Salon Teatteri vastaa yleisön toiveisiin ja tuo juhlavuotensa päätteeksi lavalle monen vuoden tauon jälkeen farssin. Vuokravaimo on Olli Tolan käsikirjoittama kotimainen farssikomedia, joka tarjoaa väärinkäsitysten aiheuttamaa tilannekomiikkaa, nopeita käänteitä ja vauhdikasta roolinvaihtoa. Näytelmän ohjaa Karolina Blom, joka tekee paluun Salon Teatteriin. Blom on nähty Salon Teatterissa mm. Peppi Pitkätossuna vuonna 1999. Nyt Blom tekee ensi ohjauksensa Salon Teatteriin 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

 

Produktion työryhmän kokoaminen on parhaillaan käynnissä. Etsimme näyttelijöitä seuraaviin rooleihin:

 

2 miestä, ikä n. 30-45

1 mies, ikä 50+

1 nainen, ikä n. 20-30

1 nainen, ikä n. 30-45

(Huom. iät ovat suuntaa-antavia!)

Mikäli koet sopivasi johonkin rooliin, ja nopeatempoinen farssi tuntuu omalta, ilmoittaudu näytelmän koe-esiintymiseen su 31.1. klo 15 alkaen. Noudatamme kokoontumisrajoitusta, joten koe-esiintyminen järjestetään tarvittaessa porrastetusti. Ilmoittautuneille ilmoitetaan saapumisaika koe-esiintymiseen. Ilmoittautumiset pe 28.1. mennessä osoitteeseen toimisto@salonteatteri.com
 

Vuokravaimo-näytelmässä suomalainen pieni pelifirma on saamassa amerikkalaisen rahoittajan. Konkurssiuhka vaihtuu voittajan visioihin, mutta ehtona on, että pelifirman omistajalla pitää olla vanhanaikaiset perhearvot. Eronneelle hulivilipoikamiehelle on löydettävä hetkessä uskottava vaimo. Löytyykö vuokravaimo netistä vai täytyykö turvautua ex-rouvan apuun? Kiire on kova ja pelissä koko firman tulevaisuus. Mikään ei mene suunnitelmien mukaan ja päähenkilöt joutuvat ahdingosta toiseen kiihtyvällä vauhdilla. Ajan ilmiöitä ja sukupuolirooleja pyöritetään hauskalla ja yllättävällä tavalla. Farssi on vahvasti kiinni ajassaan ja pistää nauruhermot koville.

Ensi-ilta la 23.10.2021!

Lipunmyynti avautuu helmikuussa.

 

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy.

toimisto@salonteatteri.com

puh: 041 317 1263

Mariankatu 3

24100 Salo, Finland

Y-tunnus 0545927-5

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Flickr
  • Google Place