top of page

JUHANI SUOMEN STIPENDIRAHASTO

Salon Teatteri on perustanut Juhani Suomen nimeä kantavan stipendirahaston vuonna 2019. Stipendirahaston tarkoituksena on kannustaa ja tukea Salon Teatterin harrastajia, näyttelijöitä, alan opiskelijoita tai muita nuoria heidän tavoitteellisessa kehittymisessään.

 

Salon Teatterin vuosittaisen tilinpäätöksen osoittaessa ylijäämää stipendirahastoa kartutetaan 5 %. Mikäli ylijäämä on alle 2000 €, osuus on minimissään 100 €.

 

Yritykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tehdä rahastolle lahjoituksia sekä rahaston kartuttamiseksi voidaan järjestää tapahtumia, tempauksia ja arpajaisia. Salon Teatterin hallitus päättää jaettavien stipendien määrästä ja suuruudesta toiminnanjohtajan esityksen pohjalta. Yksittäisten lahjoituksen antajien esittämät toivomukset otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon stipendejä myönnettäessä.

 

Stipendi voidaan hallituksen päätöksellä myös jättää jakamatta. Stipendin jako tapahtuu hallituksen valitsemassa tilaisuudessa.

 

Lahjoituksen voi tehdä maksamalla lahjasumman teatterin pankkitilille FI26 5410 0240 0486 55. Kirjoita viestikenttään "Juhani Suomi". Kiitos lahjoituksestasi! 

bottom of page