Salon Teatteri 60.png

MEISTÄ

Salon Teatteri on monipuolista ohjelmistoa tarjoava ammattijohtoinen harrastajateatteri. Teatterimme tarkoitus on tehdä rohkeaa teatteritaidetta, tarjota elämyksiä ihmisten arjessa sekä edistää teatteritaiteen saavutettavuutta. Tarjoamme ohjelmistovalinnoillamme näyttämötaidetta mahdollisimman laajalle ja monimuotoiselle yleisölle.

Macbeth_A3_vol.4.jpg

TOIMINTA-AJATUKSEMME

 

Salon Teatterin missiona on tuottaa monipuolista ja korkeatasoista teatteritaidetta Salossa. Lisäämme yleisömme ja tekijöidemme hyvinvointia, yhteisöllisyyttä ja identiteettiä sekä vahvistamme Salon kaupungin vetovoimaa.

 

 

VISIOMME

 

Salon Teatteri on laadukkaita kulttuuripalveluita ja kaupunkilaisten hyvinvointia edistävä taidelaitos. Olemme vahva alueellinen toimija, joka kehittää aktiivisesti yhteistyömalleja paikallisella tasolla. Visiomme on olla osa paikallista identiteettiä, mutta olla tunnettu myös valtakunnallisesti.

MMTVuohensaari_24.jpg

STRATEGIAMME

 

Strategiamme pohjaa aktiiviseen toiminnan sekä tekijöidemme kehittämiseen. Uudistamme teatterikenttää sekä monipuolistamme alueen kulttuuritarjontaa.

 

Strateginen tavoitteemme on korkea laatu kaikissa toiminnoissamme. Tuotamme monipuolista, korkeatasoista ja mielenkiintoista ohjelmistoa.

 

Yleisömme on meille tärkeä, joten tarjoamme yleisötyötä eri kohderyhmille.

48172762067_86ebbafc5c_o.jpg

ARVOMME

 

rohkeus

Haastamme rohkeasti niin rajojamme, tekijöitämme kuin katsojiammekin. Uskallamme olla rohkeita taiteessamme. Haastamme itsemme kehittymään ihmisinä, ammattilaisina ja yhteisönä.

tinkimättömyys Pidämme kiinni arvoistamme. Emme tingi taiteemme laadusta, vaan pyrimme aina tekemään asiat paremmin kuin viime kerralla.

 

kunnioitus

Arvostamme ja kunnioitamme niin yleisöä, toisiamme kuin itseämmekin.

 

kannustavuus

Kannustamme toisiamme, annamme rakentavaa palautetta ja viljelemme positiivisuutta ja iloa.

 

ilo 

Kaikkea toimintaamme määrittää ilo.