top of page

MEISTÄ

Salon Teatteri on monipuolista ohjelmistoa tarjoava ammattijohtoinen harrastajateatteri. Teatterimme tarkoitus on tehdä rohkeaa teatteritaidetta, tarjota elämyksiä ihmisten arjessa sekä edistää teatteritaiteen saavutettavuutta. Tarjoamme ohjelmistovalinnoillamme näyttämötaidetta mahdollisimman laajalle ja monimuotoiselle yleisölle.

TOIMINTA-AJATUKSEMME

 

Salon Teatteri on vastuullinen ja turvallinen yhteisö, joka tuottaa elinvoimaista ja korkeatasoista teatteritaidetta Salossa.

 

 

VISIOMME

 

Salon Teatteri tuottaa laadukasta ja monipuolista esitystaidetta. Tarjoamme yhteisöllisesti jaettuja elämyksiä, jotka vahvistavat yleisömme ja tekijöidemme hyvinvointia. 

STRATEGIAMME

 

Strateginen tavoitteemme on korkea laatu kaikissa toimintamalleissamme. Aktiivinen toiminnan uudistaminen ja tekijöidemme kehittäminen ovat strategiamme perusta. Teemme yhteistyötä laaja-alaisesti eri toimijoiden ja kohdeyleisöjen kanssa.

ARVOMME

 

rohkeus

Teemme rohkeita ohjelmistovalintoja, haastamme yhteisömme oppimaan uutta ja lisäämme osaamistamme ennakkoluulottomasti.

AVOIMuus

Toimintamme on kaikille avointa, helposti saavutettavaa ja ajassa elävää. Tiedotamme aktiivisesti tapahtumistamme, ylläpidämme keskustelua ja teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa.

 

kunnioitus

Arvostamme niin yleisöä, toisiamme kuin itseämmekin. Noudatamme Turvallisemman teatterin periaatteita ja käytössämme on tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Positiivisuus, kannustavuus ja ilo ovat meille tärkeitä voimavaroja.

bottom of page