top of page

LIPUNMYYNTI

Lippuvaraukset ja -kyselyt:

myynti@salonteatteri.com 
Tekstiviestillä tai WhatsApp 
044 0316055
Puhelimitse 044 0316055  (torstaisin klo 16-19)

 

LIPPUMYYMÄLÄ Annankatu 10 on avoinna Torstaina 11.7. kl 11-15
 

 

Pääsylippujen varauslomake löytyy  myös tämän sivun lopusta.

LIPPUVARAUKSET

WhatsApp 044 0316055
 

Puhelinvaraukset numerosta 044 031 6055 torstaisin klo 16-19. Käsittelemme myös Whatsapp- ja tekstiviestejä samassa numerossa. 

Vaihtoehtoisesti voit kätevästi tehdä varauksen:

1) sähköpostitse

myynti@salonteatteri.com

Sähköpostivarauksesta tulee käydä ilmi

- varaajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

- mihin näytelmään liput varataan, näytöksen päivämäärä, haluttu lippumäärä sekä lipputyyppi

2) nettisivullamme

www.salonteatteri.com/lipunmyynti

Sivulla on valmis lomake täytettäväksi. Lomakkeen täytettyäsi tulet saamaan varausvahvistuksen sähköpostitse.

 

lipPUJEN LUNASTAMINEN

Salon Teatterin lipunmyynnin kautta varatut yksittäiset liput suositellaan lunastamaan kahden viikon kuluessa varauksen tekemisestä.  

Ryhmävarausten vahvistus viimeistään kuukautta ennen esityspäivää. Lippujen lunastus viimeistään viikkoa ennen esityspäivää.

Meillä käyvät seuraavat maksuvälineet:

- käteinen
- yleisimmät pankki- ja luottokortit

- Mobilepay 13255

- Salon Teatterin lipunmyynnistä ostetut lahjakortit

 

sekä seuraavat virikemaksutavat:- Sovellukset: Edenred, ePassi, Smartum- Kortit: Edenred, Smartum- Setelit:
Edenred (Virike), Smartum

(Kulttuuri), Tyky+

Huom. virikemaksutavoilla voi maksaa ainoastaan perushintaisia lippuja.

lippujen lunastaminen etänä

Halutessasi voit lunastaa liput etänä mm. seuraavilla sovelluksilla:

- SmartumPay

- ePassi

- EdenredPay

tai tilisiirtona/laskulla:

- Tilisiirto (FI26 5410 0240 0486 55, viestikenttään näytelmän nimi ja esityspäivä)

- Laskutusta varten tarvitsemme laskutusosoitteesi. Laskutettaessa lisäämme laskutuslisän 5€/tilaus.

 

Kun liput on maksettu, lähetämme liput antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Esitykseen saapuessasi voit kävellä lipunmyynnin ohi suoraan katsomon sisäänkäynnille, jossa henkilökuntamme tarkastaa lippusi. Lippua ei tarvitse tulostaa, vaan voit näyttää sähköisen lipun älylaitteesi näytöltä.

lippujen vaihtaminen

Joskus suunnitelmat muuttuvat ja me Salon Teatterilla ymmärrämme sen. Lunastetut liput on mahdollista vaihtaa saman näytelmän toiseen esitykseen. Lunastettujen lippujen esityspäivän vaihdosta perimme palvelumaksun 5€/tilaus. Vaihtomaksu tulee maksaa lippujen vaihdon yhteydessä Salon Teatterin lipunmyyntiin tai sähköisesti:

 

Mobilepay-maksuna: 044 031 6055

Tilisiirtona: FI26 5410 0240 0486 55 

(viestikenttään vaihtomaksu ja lippujen varaajan nimi, jos eri kuin maksaja)

Salon Teatteri ei osta takaisin/vaihda Lippupisteen kautta ostettuja lippuja. Olethan yhteydessä Lippupisteen myyntipalveluun, mikäli asiasi koskee Lippupisteen kautta ostettuja lippuja.

LIPPUJEN OSTO LIPPUPISTEEN KAUtta

Salon Teatterin viralliset lipunmyyntikanavat ovat teatterin oma lipunmyynti sekä kaikki Lippupisteen myyntipisteet. Verkossa lippuostoksia voi tehdä turvallisesti osoitteessa

 

www.lippu.fi.

Huomioithan, etteivät kaikki esitykset löydy lippupisteeltä . Vierailuesitykset ja pientuotannot ovat usein lippupisteen ulko puolella Salon Teatterin oamssa lipunmyynnissä. 

Lippuja voi varata myös Lippupisteen puhelinpalvelun kautta numerosta 0600 900 900 (2,00 €/min+pvm/mpm). Tarkista palveluajat täältä. Puhelimitse varatut liput voi noutaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Katso toimipaikat.

Lippupisteen myyntikanavissa lipun hinta sisältää palvelumaksun. ( 3,60€/lippu). Palvelumaksun lisäksi peritään mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut. Tarkista ajantasaiset toimitusmaksut. Salon Teatterin lipunmyynnistä lunastetuista lipuista ei peritä palvelumaksua.

anna_4.jfif

LAHJAKORTIT

Teatterin lahjakortti on haluttu ja mieluisa aineeton lahja. Etsitpä sitten muistamista sukulaiselle, ystävälle tai yrityskumppanille, teatterielämys on lahja, joka tulvii muistoja vielä pitkän ajan kuluttua.

Lahjakortteja on saatavana vapaavalintaiselle summalle ja ne ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakortteja voit ostaa

 

 sähköisenä osoitteesta myynti@salonteatteri.com tai p. 044 031 6055. Maksu tilisiirtona tai mobiilimaksuna. Maksun saatuamme lähetämme sähköisen lahjakortin sähköpostiisi.  

 

Lahjakortilla voi maksaa teatterin lipunmyynnistä ostettavan teatterilipun Salon Teatterin omaan esitykseen. 

Osta lippuja lippu.fi:stä
Wheelchair Icon

AVUSTAJAT TEATTERISSA

Salon Teatterissa avustajat pääsevät avustettavan kanssa maksutta esityksiin avustajakorttia/-todistusta tai EU:n Vammaiskorttia esittämällä. Suosittelemme varaamaan avustajaliput ja invapaikat ennakkoon, jotta voimme varmistaa paikkojen saatavuuden. Kerrottehan erityistarpeistanne lipunmyyntiin hyvissä ajoin ennen esitystä.

EU:n Vammaiskortti on vapaaehtoinen sekä kortin käyttäjille että palveluntarjoajille. Oikeuden avustajalippuun voi osoittaa esim. EU:n Vammaiskortilla. Lue lisää:  www.vammaiskortti.fi

Wheelchair Icon

huomioithan seuraavat asiat

- Lippujen hinnat ovat kunkin esityksen esittelysivulla sekä Lippupisteen verkkosivuilla. Lippupisteen myyntikanavissa lipun hinta sisältää palvelumaksun (alk. 2,50 €/lippu). Lisäksi hintaan lisätään tilausmaksu (alk. 2,50 € www.lippu.fi).

- Lunastettuja lippuja ei voi palauttaa.

- Jos näytös peruuntuu ylivoimaisen esteen takia (force majeure), asiakas voi vaihtaa lippunsa saman näytelmän toiseen esitykseen tai vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin. 

- Salon Teatteri tai Lippupiste ei korvaa muita asiakkaalle aiheutuneita kuluja, kuten palvelumaksuja, toimituskuluja ja matkakuluja.

- Salon Teatteri pidättää oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin sekä roolituksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota.

Wheelchair Icon

tee lippuvaraus

Kiitos varauksestasi.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

bottom of page