SALON TEATTERIN ETIKETTI

ENNEN ESITYSTÄ

Meille kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat. Toivomme että Salon Teatteriin on aina matala kynnys tulla.

 

Salon Teatteriin on mahdollista saapua myös pyörätuolilla ja rollaattorilla. Esteetön kulku tapahtuu teatterin takaoven kautta. Henkilökuntamme auttaa mielellään. 

Liput tulee noutaa Salon Teatterin toimistolta tai Lippupisteen toimipisteistä viikkoa ennen esityspäivää. Ryhmälippujen viimeinen lunastuspäivä on kuukautta ennen esityspäivää. Lunastamattomat varaukset vapautuvat automaattisesti takaisin myyntiin. Poikkeustapauksissa kannattaa olla teatterin toimistoon yhteydessä.

Tulethan paikalle ajoissa, sillä teatterin ulko-ovi sulkeutuu ennen esityksen alkua. Myöhästyneitä ei päästetä sisälle ennen väliaikaa. Esitys alkaa täsmällisesti ilmoitettuna ajankohtana.

 

Teatterin eteispalvelumaksu on 2,00€/hlö. Paloturvallisuussyistä ulkotakit ja reput on jätettävä eteispalveluun esityksen ajaksi.

 

Huomioithan teatterissa tuoksuyliherkät henkilöt ja saavut teatteriin ilman voimakkaita tuoksuja.

 

Väliaikatarjoilun voit tilata ennakkoon teatterin toimistolta puh. 044 031 6055. Teatterin kahviosta vastaa Bar Bizarre.

 

Huomioithan, ettei teatterin wc-tiloja ole mahdollista käyttää esitysten aikana. 

 

Teatterin omissa esityksissä on numeroidut paikkaliput. Istumapaikkasi löydät teatterilipusta.

Vierailuesityksissä voit valita paikkasi vapaasti.

ESITYKSEN AIKANA

Suljethan esityksen ajaksi matkapuhelimesi.

 

Esitysten kuvaaminen ja nauhoittaminen on kielletty, ellei tästä ole erikseen ilmoitettu.

 

Väliaikatarjoilut tarjoillaan ja nautitaan lämpiössä, joka toimii myös anniskelualueena. Katsomo ja näyttämö jäävät anniskelualueen ulkopuolelle.

Kunnioitathan vierustovereitasi katsomossa. Keskustelu esityksestä kannattaa hoitaa väliajalla ja esityksen jälkeen.

 

Toivomme että reagoit juuri niin kuin itse parhaaksi koet. Esiintyjät eivät myöskään pistä pahakseen, jos haluat antaa väliaplodeja.

 

ESITYKSEN JÄLKEEN

Palautteesi on meille tärkeää. Mikäli haluat jättää palautetta teatterille tai näyttelijöille, voit tehdä sen jälkikäteen lähettämällä postia toimisto@salonteatteri.com tai jättää terveisesi lipunmyyntiin. Meille niin risut kuin ruusutkin ovat tärkeitä, jotta voimme kehittää toimintaamme ja parantaa katsojakokemustasi.

KIITOS, KUN VALITSIT SALON TEATTERIN!​

toimisto@salonteatteri.com

puh: 041 317 1263

Mariankatu 3

24100 Salo, Finland

Y-tunnus 0545927-5

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Flickr
  • Google Place