SALON TEATTERIN ETIKETTI

ENNEN ESITYSTÄ

Meille kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat. Toivomme että Salon Teatteriin on aina matala kynnys tulla.

 

Salon Teatteriin on mahdollista saapua myös pyörätuolilla ja rollaattorilla. Esteetön kulku tapahtuu teatterin takaoven kautta. Henkilökuntamme auttaa mielellään. 

Tulethan paikalle ajoissa, sillä teatterin ulko-ovi sulkeutuu ennen esityksen alkua. Huomioithan, että esitys alkaa täsmällisesti ilmoitettuna ajankohtana. Myöhästyneet pääsevät sisälle vasta väliajan jälkeen.

 

Huomioithan teatterissa tuoksuyliherkät henkilöt ja saavut teatteriin ilman voimakkaita tuoksuja.

 

Väliaikatarjoilun voit tilata ennakkoon Bar Bizarren kautta 040 550 9105 tai sähköpostilla bizarre@bizarre.fi Teatterin kahviosta vastaa Bar Bizarre.

 

Huomioithan, ettei teatterin wc-tiloja ole mahdollista käyttää esitysten aikana. 

ESITYKSEN AIKANA

Suljethan esityksen ajaksi matkapuhelimesi.

 

Esitysten kuvaaminen ja nauhoittaminen on kielletty, ellei tästä ole erikseen ilmoitettu.

 

Väliaikatarjoilut tarjoillaan ja nautitaan lämpiössä, joka toimii myös anniskelualueena. Katsomo, näyttämö sekä ulkotilat jäävät anniskelualueen ulkopuolelle.

Kunnioitathan vierustovereitasi katsomossa. Keskustelu esityksestä kannattaa hoitaa väliajalla ja esityksen jälkeen.

 

Toivomme, että reagoit juuri niin kuin itse parhaaksi koet. Esiintyjät eivät myöskään pistä pahakseen, jos haluat antaa väliaplodeja.

 

ESITYKSEN JÄLKEEN

Palautteesi on meille tärkeää. Mikäli haluat jättää palautetta teatterille tai näyttelijöille, voit tehdä sen jälkikäteen lähettämällä postia toimisto@salonteatteri.com tai jättää terveisesi lipunmyyntiin. Meille niin risut kuin ruusutkin ovat tärkeitä, jotta voimme kehittää toimintaamme ja parantaa katsojakokemustasi.

KIITOS, KUN VALITSIT SALON TEATTERIN!​